دیابتی ها گوجه فرنگی بخورند

گوجه فرنگی از نظر داشتن ماده ای موسوم به لایکوپین بسیار غنی است.

لایکوپین یک آنتی اکسیدان و ضد سرطان است. لایکوپین عامل رنگ سرخ گوجه فرنگی است.

لایکوپین یکی از عوامل مقابله کننده با سرطان پروستات است.

لایکوپین در خنثی کردن رادیکالهای آزادی نقش دارد که به سلولها آسیب می رساند و بیماری ها را در بدن گسترش می دهد.

تحقیقات اخیر نشان می دهد لایکوپین در مقابله با بیماری های مرتبط با کهولت سن نیز موثر است.

لایکوپین در مقابله با بیماری دیابت و بیماری های قلبی نیز تاثیرات بسیار خوبی دارد.

علاوه بر گوجه فرنگی، هندوانه نیز از نظر دارا بودن لایکوپین بسیار غنی است.

پسته، قند خون را كاهش مي‌دهد

نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد خوردن يك مشت مغز پسته در روز نه تنها يك ميان وعده سالم و مغذي است بلكه با كاهش روند جذب كربوهيدرات‌ها در بدن باعث كاهش قندخون نيز مي‌شود.

بنابراين گزارش مصرف پسته با مواد غذايي داراي كربوهيدرات بالا مثل نان سفيد، روند جذب كربوهيدرات را كاهش داده و مي‌تواند در كنترل ديابت مؤثر باشد.

اين گزارش حاكي است پسته داراي مقادير زيادي پروتئين گياهي، مواد نشاسته‌اي غني و مواد معدني مهم مانند پتاسيم و منيزيوم است كه وجود آنها در بدن ضروري است.

پسته همچنين براي تسكين اعصاب مفيد است و وجود چربي اشباع نشده در آن باعث پايين آمدن سطح كلسترول بد (LDL) و بالارفتن سطح كلسترول خوب خون (HDL)‌ مي‌شود، كه اين عمل براي سلامت قلب مفيد است.